WEDSTRIJDFOTO'S D.S.V. NOVEMBER

Misschien hebben jullie mij al gezien, de fotograaf op z’n scootmobiel. Mijn naam is ScootShoot Fotografie. 
Ik ben op zaterdag en zondag regelmatig te vinden op sportpark “De Laan” bij voetbalwedstrijden van de jeugd van D.S.V. en op zondag bij het eerste team van D.S.V..

Ik maak dan actiefoto’s tijdens diverse wedstrijden. Ik vind het mooist als de gezichtsuitdrukking  en de kracht van de actie zo goed mogelijk in beeld wordt gebracht.

Sta je op een foto en vindt je die wel mooi dan kan je die foto bestellen (via het contactformulier) door aan te geven welke foto je wil hebben. Ik stuur dan de foto in een zo groot mogelijk bestand (via we-transfer) en dan kan u die zelf af laten drukken. 

Ik vraag hier echter een kleine vergoeding voor namelijk € 7,50 per foto. 

Sta je op een foto en je wilt dat niet, laat het dan weten om welke foto het gaat dan verwijder ik die onmiddellijk. Het is voor mij onmogelijk om elke speler/speelster
voor aanvang van de wedstrijd te vragen of ik ze mag fotograferen tijdens de wedstrijd.

Zoekt u nog een Sinterklaascadeau?

U bent nog op zoek naar een leuk cadeau voor je zoon/dochter? 

Zoekt u dan niet verder maar kijk of uw zoon/dochter op één van de actiefoto’s staat en bestel die door de wedstrijd en fotonummer* door te mailen naar mwfvdommelen@gmail.com en ik stuur u de foto In een zo groot mogelijk bestand via we-transfer waar u minimaal een A4 formaat foto kan bestellen bij bijvoorbeeld bij de Hema. Uw zoon/dochter zal hartstikke blij zijn met de originele cadeau en trots boven zijn/haar bed hangen.

Dus bent u nog op zoek dan is dit een idee waar u uw kind een groot plezier zult doen.

*  = klik op de foto en de naam en het nummer verschijnt onder de foto.

Update 27-11-2021

SEIZOEN 2021-2022

Wedstrijden maand november